Savisuti haastoi minut kertomaan yhden päivän tapahtumat elämästäni  sanoin ja kuvin. Niinpä kuljin eilisen päivän kamera kaulallani.

Pää- ja niskasärky herättivät minut, kun kello näytti tällaista aikaa:

1467971.jpg

Aamuteellä minulla oli kaveri ikkunan toisella puolen:
1467981.jpg

Ulkona satoi alijäähtynyttä vettä, kun kävelin pienen lenkin päänsärkyä haihduttamaan, Pihamaa ja hiekkatie olivat kirkkaan ja liukkaan jään peitossa. Museoalueeella ei näkynyt vielä liikettä.
1467986.jpg

Sähköpostin ja blogien kommenttitarkastus heti aamutuimaan:
1467992.jpg

Aamutelevisiosta jäivät uutiset katsomatta.
 Sydän paikallaan sarjaa katson melkein joka aamu.Se ei ole enää yhtä hyvä, koska päänäyttelijä Peggyn jäi siitä pois. Virkkasin liinaani tv:n katselun ajan.
1468017.jpg

Kastelin kukkaset ja juotin orkideat
1468431.jpg

Soittelin sairaalle ystävälleni ja kyselin vointia. Samalla päätettiin lähteä yhdessä kauppa-asioille. Syötimme kuitenkin ensin miehemme ja samalla siinä tulimme itsekkin ravituiksi. Olin edellisenä iltana kypsentänyt riisi-ohrapuuron leivinuunissa ja sen kyytipoikana oli hedelmäkiisseliä.
Kauppareissun aikana oli vesisade muuttunut lumeksi.
1468050.jpg

Entinen työtoverini ja ystäväni asuu maatalossa ja hän kävi tuomassa meille sankollisen ternimaitoa. Annoin siitä osan veljeni perheelleja osan laitoin pakasteeseen. Päiväkahviksi ja pakastettavaksi paistoin kaksi pellillistä pannukakkua.
1468071.jpg

Iltapäivällä kirjoitin anomuksen kuntoutukseen. Se asia oli painanut minua jo useaan otteeseen, niin kuin tekemättömät työ yleensäkin. Sain psykiatrilta b-lausunnon hakeakseni Mielenterveyden keskusliiton ja Rayn järjesämää  kuntoutusta varten, Joensuun kylpylähotelli Kuntohoviin. Sain vietyä kirjeen postiin.

Kansalaisopiston kevätnäyttelyn avajaiset olivat klo 18 Nurmestalolla.
1468079.jpg
Avajaisissa esiintyi kansanopiston puhallinkaksikko ja vatsatanssiryhmä
1468074.jpg

Näyttelyssä oli esillä suuri määrä eri-ikäisten ja eri taideryhmien töitä.
1468081.jpg

Kulttuuririento ei päättynytkään tähän vaan jäimme ystäväni kanssa vielä elokuviin. Hannikaisen salissa esitettiin matineanäytös: George Ots -rakastettuni. Oli nautinto kuunnella upeita, Otsin itse tulkitsemia lauluja ja myös katsella hänen elämäntarinaansa valkokankaalta.

1468214.jpg

Kotiin palattuani näin, että katolta oli tullut päivällä sinne sataneet lumet alas. Olisi siis ollut tiedossa lumitöitä vielä ennen nukkumaan menoa.
1468086.jpg

Olin kuitenkin niin väsynyt, että kääriydyin täkkiin ja jäin odottelemaan unta kirjan kanssa. En oikein malttanut millään lopettaa tämän kirjan lukemista, mutta uni voitti viimein.
1468014.jpg

Haastan oman päivänsä esittelyyn Marja-Leenan