Sunnuntain tuli katsastettua kädentaitomessut Joensuussa. Pääsylippu oli mielestäni aika kallis: 7€ / henkilö. Näytteille asettajia oli varmaan alle sata, koska pöydät näyttivät olevan aika harvassa.

Lähdin messuille aikomuksena hankkia hahtuvaa huovutusneuleisiin. Katsastin useamman kojun, mutta en löytänyt mieleistäni väriä ja hinnatkin olivat aika korkealla. Ostin yhden lankavyyhdin, 100 % villaa, joka myös huopuu. En ole vielä päättänyt mitä langasta tulee. Ostin myös korttiaskartelua varten yhdet kuvioleikkurisakset.

242686.jpg

Toinen artikkeli, mitä etsin, olivat puuhelmet. En nähnyt kuin yhden helmien kauppiaan ja hänelläkin puuhelmelmien tarjonta oli aika vähäinen. Olisin tarvinnut tummanruskeita helmiä, mutta niitä ei ollut. Täytyi tyydtyä luonnonvaaleisiin ja punaisiin helmiin. Löysin myös neulahuovutuksen pohjiksi paksua pellavahuopaa. Ajattelin kokeilla niihin jouluaiheita ja lähetän ne saajilleen joulukortteina.

242685.jpg

Eräältä nahkatöiden edustajalta ostin pari koteloa. Toiseen laitan joko puikkoja tai pensseleitä ja toinen on tarkoitettu joululahjaksi.

242683.jpg