Puolen tunnin päästä ollaan syyskuussa ja kesä on mennyttä ja vain muistoissa. Tätä kesää on kuitenkin mieluisa muistella. Mielialoistani huolimatta takana on hyvä, valoisa, lämmin  ja tapahtumarikas kesä.

Tänään saatiin mieheni kanssa, useamman viikon kestänyt, puusavotta viimein valmiiksi. Roskat jäi vielä siivoamatta, mutta liiterissä ja liiterin takan on monta uutta pinoa halkoja. Kelpaa niitä talvella poltella keittiön uunissa ja puuhellassa. Yleensä olen aloittanut herukoiden mehuttamisen puuhellan lämmössä, mutta tämän kesän helteet panivat tyytymään sähkölieteen. Punaherukat ovat vielä keräämättä, joten puuhellalle taitaa tulla vielä käyttöä.

Kiitos kommenteista ja myötätunnosta
Ihana, että on teidänlaisianne nettiystäviä, jotka haluavat tukea minua tällä masennuksen tiellä. Yritän elää päivän kerrallaan ja luopua yrittämästä liikaa.

Huomenna on uusi, kirjoittamaton päivä. Odotan tapaavani työkaverini ja hänen tomeran kolmivuotiaan tyttärensä. Heitä on aina ilo tavata. Tiedossa on myös vesijuoksua ja mahdollinen pulahdus järveen.

Nyt unten maille: "Sua vartempa vain; ovat enkeliparvet valveilla ain", Hyvää yötä!