En ole laskenut, kuinka paljon tämän vuoden lankakulutukseni on. Pingouin angoran lopusta tein vielä Pom-pom huivin, Ullan ohjeella. Tupsujen sijasta ompelin ensimmäiseen ja viimeiseen reikäriviin sydänhelmet. Huivi on Ullan ohjetta kapeampi,  vain 18 silmukkaa ja pituudeksi tuli 115 cm.

429562.jpg

429566.jpg

Ettei vain lankavarasto kovin paljon hupenisi, kävin ostamassa uutta neulottujen ja virkattujen kerien
 tilalle.

429590.jpg

Lankojen väri ei ihan pidä paikkaansa, alfa-lanka on vaalean veden vihreää ja tummempi turkoosin vihreää. Lanka on aika paksua, puikoilla n:o 7. Ajattelin neuloa siitä paksuja lapasia. Langassa on 85 % villaa ja 15% mohairia.

Sandnes Soft Mohair sisältää 76% mohairia, 15% villaa ja )% polyamidia. Tässä on myös 7 puikon suositus. Ajatuksena olisi neuloa huivi, mutta mallia en ole vielä päättänyt.

Olen yrittänyt lukea aina välissä suosikkiblogejani, joita on lähes  100. Se on aikaa vievää hommaa, mutta miten ihania luomuksia ja vertaistukea elämän tuskaan sieltä löytyykään. Välillä katsastan myös uutuusblogit, käsitöiden, masennuksen ja valokuvauksen osalta. Omassa blogissani näyttää olevan myös 100 tilaajaa, tai välillä vähän alle. Kiitos teille, jotka olette löytäneet tämän ja jaksatte kannustaa minua.
Enkeleitä matkallenne!