Vaihdoin sivupohjaa vaaleammaksi. Tykkään pinkistä, mutta saa nyt nähdä kuinka kauan. Röyhistän rintaani, osasin tämän ihan itse, tai siis Piristysruiskeen ohjeiden mukaan.

Eilinen iltapäivä ja ilta olivat upeat.
Kävimme Idamarin kanssa gynellä, naapurikaupungissa. Korjaus: gynelllä käynti ei ole upeaa, se on aivan toisesta päästä adjektiiveja. Jos miehet joutus kestämään tällaista, he olis kehitelleet siihen tainnutukset, hypnoosit ym. kivuttomammat menetelmät. Miksi ei sitten naiset keksi.....en tiedä, en ole gynekologi. Hintakin on sika kallis, 103+ jotain euroa ja siitä on jo kelan korvaus poissa. Terveys maksaa, tiedän, ja toivon, että kaikki sisukaluni ovat kunnossa.

Luoja on antanut minulle lahjan, ystäväni Iidamarin, eikä häntä korvaa mikään eikä kukaan. Keskustelimme tullen mennen ja se jos mikä on terapiaa. Keskinäinen avoimmuus ja luottamus ovat tärkeimmät ystävyytemme kulmakivet. Esirukous toistemme, perheittemme ja läheistemme puolesta kantaa ja tukee meitä tässä elämän aallokossa.
Tulomatkalla kuuntelimme, meille molemmille rakasta Time Out kappaletta. Kiitos Iidamarin miehelle, sain cd:n  myös omakseni!  Ja sitten me lauloimme; tutut virret, kansanlaulut ym. Seuraavalla kerralla täytyy muistaa ottaa mukaan laulukirjat, jotta muistaisimme sanat ja sävelet. Päätimme myös pitää yhteisen lauluillan, me ja ukkokultamme.
Kiitos upeasta matkasta sinulle Iidamari!
175451.jpg