326400.jpg

Viime yön oli satanut lunta n. 5 cm ja lisää tulee pikkuhiljaa. Puut ja sähköjohdot ovat kuorrutetut lumella. Aivan upea maisema, valkoista joka puolella.

326405.jpg

Minulla oli aikomuksena lähteä kameran kanssa luontoon heti päivän valjetessa, vaan aikomukseksi se jäi. Nyt on kulunut monta tuntia kadonneiden papereiden metsästyksessä. Ennen joulua tuli työttömyyskassasta kirje ja selvityspyyntöjä jos jonkinlaisista palkkakokoonpanoista. En enää muista minne paperin talletin. Hyvään piiloon, niinkuin tavallisesti. Eikä mulla ole sen enenpää kissaa kuin koiraakaan, joiden kanssa sitä paperia etsisin.

Soitin myös eläkekassaan ja tiedustelin kuntoutustukipäätöstä. Päätös on myönteinen maaliskuun loppuun, mutta summa on vielä laskematta, minulle vastattiin. Sielläkin taisi paperit olla pinon viimeisenä tai pohjimmaisessa mapissa, kovin niitä kauan haettiin.. Uusi b-todistus, elokuun loppuun, on vielä vakuutuslääkärillä käymättä. Toivottavasti saavat maksuun tuon ensimmäisen päätöksen, ennenkuin lähettävät kaikki paperit uudelleen lääkärille.