Viime viikolla postilaatikkoon oli tipahtanut Joulun Kotivinkki. Joku ystävistäni tai siskoni oli varmaan  tilannut sen minulle lahjaksi, kiitos! Olen säästänyt kaikki entiset joulun lehdet, joulunpyhiksi katseltavaksi. Töissä ollessa ei noita lehtien vinkkejä kyllä ehdi toteuttaa, mutta niitä on mukava selata. Ostin myös itse uuden Modan. Löysin siitä monta mukavaa myssyä ja huivia. Ensimmäiseksi tulee varmaan tehtyä noita tossuja, ehkä jo tämän joulun lahjoiksi.

261252.jpg

261253.jpg

Kirjastossa käynnit ovat harventuneet. En pysty vieläkään lukemaan romaaneja, tietokirjallisuutta tms. Askartelu- ja käsityökirjoja lainaan ja katselen niitä kotona. Tilkkutöitä en ole koskaan tehnyt, mutta ajattelin selata sitä  ihan kauniiden kuvien vuoksi. Samaan tarkoitukseen otin myös ruotsinkielisen Julpyssel-kirjan. Siellä on ohjeita mukaviin tonttuihin ja enkeleihin. Ehkä jonkun niistä voisi toteuttaakkin.
Pykäpistoista Linnunsilmiin on ehkä jo liikaa, sillä en ehdi kuitenkaan opetella pistelyä. Se pitäisi ostaa itselle, jotta voisin etsiä siitä ohjeita heti tarpeeseen.

261258.jpg

261256.jpg

Virkkaajan käsikirja on minulle uusi tuttavuus, mutta sen herkulliset virkkausmallit houkuttelevat kokeilemaan jotakin. Kauneimmat virkkausmallit kirjasta valitsin  jääkukkia virkkausmallin. Niistä voisi tehdä koristeita ikkunaan tai joulukuuseen.

261254.jpg