tai ruoka tietenkin.
Aamupäivä meni torkkuessa, nukunko, en nuku, nukunko, en nuku..... Uusi lääke on sotkenut päivärytmini täysin. Tänään tosin pysyin valveilla, aamulääkityksenkin jälkeen. En uskaltanut lähteä uimaan, olisin ehkä nukahtanut kesken vesijuoksun, ja herännyt sitten kylmässä hyisessä järvessä. Olo oli hutera ja vasta kello kolmen jälkeen uskaltauduin ulos ja metsään. Nyt mehustuvat nuo punaiset pihlajanmarjat, tateista tehty soossi on jääkaapissa ja maljakkoon pääsi muutama putoamaton haavan lehti ( suurin osa tipahti lattialle ja joutui kompostisankkoon).

Päivän mietteitä:
Suunnittelin tähän blogiin kirjaosastoa eli mulle niin rakkaat opukset. Pitäisi vain ottaa muutama kuva tai paremminkin siivota kirjahyllyt ja sitten filmata. Yhteen osastoon tulisi lapsuuteni kirjat, toiseen karjalaisuus, kolmanteen hengelliset, neljänteen runous, viidenteen käsityökirjat, kuudenteen leipomukset jne. Kaikista olisi jotain sanottavaa, vaan en saa aloitetuksi.

Lankavarastot ovat myös sikinsokin ja samaten kaikki koukut ja puikot.En uskalla käydä lähelläkään lankakauppoja, sillä sieltä ei selviä ostamatta muutamaa tarpeetonta lankakerää. Mikäänhän ei ole tarpeetonta, "aina aika tavaran kaupitsee" sanoo vanhat ja viisaat. Lankoja siis on omiksi ja vieraidenkin tarpeiksi. Kummipojan pojan jalkapallopaitaa ei ole vielä aloitettukaan. Keskeneräisiä neuleita on vaikka millä mitalla.

Siivous on sanana pelottava, se lyö viimeisetkin jarruni päälle.Kuinka olisikaan ihana katsella huushollia, jossa kaikilla tavaroilla on paikka ja kaikki on paikallaan. Ei tarvitse kuin katsella suoraan eteensä, niin näky on kaaosmainen. Tietsikkapöytä on kukkurillaan: johtoja, ruuveja, tyhjiä cd levyjä, äänitettyjä cd-levyjä, kamera ja sen laukku, sakset, kyniä, ruuvimeisseli x 2, kännykkä, vakuutusanomus, mehupullo, kalenteri, 2 käsityölehteä,  kirjanmerkki, peili, vaateharja, suklaapaperi, karkkipapereita ja nämä tavanomaiset vempaimet; näyttö, keskusyksikkö, kirjoitin/skanneri ja kaiuttimet. Miksi kirjoitan tämän kaiken? Ehkä se panee minut siivoamaan, kun tiedän teidän tietävän, tai sitten ei.

Käsityörintamalta, pojan pipo ja puikoilla oleva kaulahuivi Novitan Isoveli colorista. Ei siis 7-veikasta, kuten aikaisemmin kirjoitin.
191041.jpg