Lupasin kesällä tehdä kummipojan esikoiselle jalkapalloilijan puseron. Modan 4/2006 lehdessä on malli, joka on neulottu villalangalla. Halusin kuitenkin puuvillaista langaa ja tässä ne nyt ovat.
172721.jpg
Lanka on Mandarin Petit ja värit sattuivat melkein lehden kuvan mukaan. Toivottavasti pusero valmistuu jouluksi.
Samalla kaupasta tarttui mukaan pehmeää keinokuitulankaa (alennuksesta). Neulon siitä pojalleni pipon, joka ei pistele. Villa on kuulema liian karheaa ja kutittavaa.
172723.jpg
Novita Foxin ruskeasta ja 7-veljeksestä valmistui ystävälleni ja itselleni syyslaukut. Malli on Novitan syksyn -06 lehdestä. Ystäväni lupasi ommella laukkuihin vielä vuorit. Talvipakkasilla voi laukuissa lämmitellä käsiään, sillä ne ovat niin muhkean lämpimän tuntuisia.
172725.jpg

Olen purkanut taas uudelleen Salomoninsolmuilla aloittamani huivin Woolista. Taitaa tämä tuskaisuus tarttua käsitöihinkin, ja silmukatkin alkavat kiristyä. Olin alkupään virkannut mukavan löyhiä solmuja, mutta keskiväliltä oli solmut kiristyneet ja pienentyneet. Kerin Woolin ja panin odottamaan uutta mallia ja parenpaa aikaa. Eilen illalla aloitin neulomaan sukan vartta, jonka sitten purin tänä aamuna. Malli ei oikein asettunut tuohon kirjavaan lankaan ja niinpä muutin sukan kutimen tavalliseen 1 nurin 1 kiertäen oikein malliin. Terän neulon sitten sileää oikeaa.

172722.jpg