Peukalo ja ranne ovat edelleen kipeät. En ole käynyt vieläkään lääkärillä. Ei tämä kyllä taida korjaantua ilman kortisonia, joten jonain päivänä soitan päivystykseen.


Koska peukalo ei ole antanut nyt neuloa ( vaikka sitä välillä kyllä yritänkin ) olen käynyt tutustumassa uuteen lankakauppaan. Kaupan nimi on Sykkyrä. Aika mukava nimi lankakaupalle; neulojalla kun langat tahtoo usein mennä sykkyrälle. Tutustumiskäynnillä ostin mm. tällaisia lankoja:
1248337.jpg

Step 6 muotoutuu ajan kanssa sukiksi ja Fritidsgarn on tarkoitettu huovutukseen, ehkä tossuiksi. Ostin myös Niinan ja Merrun kilpailupalkinnot sekä erän keltaista lankaa, josta ei ole kuvaa. Säästän sitä vielä kuvaamatta, jos vaikka lahjoitan sen jollekin?

Päiväni ovat kuluneet nyt enimmäkseen lueskellen. En ole kirjoittanut luettuja kirjojani enää listaukseen, laitan sinne vain tärkeimmät. Kävin myös tänään kutomassa kangaspuilla poppanaa; se ei käy niin kipeästi käteeni, Lumityöt ovat verottaneet myös aimo- osan päivistäni.

Nämä tossut neuloin Letitt-Lopi langasta jo aikaisemmin (tällä ohjeella), mutta huovutin vasta eilen. Tossuista tuli liian pienet itselleni; numero on ehkä 36. Ehkä niille käyttäjä jostain löytyy.

1248338.jpg

Langan väri ei ole tässä oikea. Se on luonnostaan enemmän tummanpunainen. Huovutuksen aikana tossuihin on tarttunut pesukoneessa mukana olleesta pyyhkeestä valkoista nukkaa. Yritin sitä harjata ja nyppiä pois, mutta vielä vain näyttä osa jääneen villaan kiinni.