Ystävän kanssa vietettyä shoppailupäivää voi todella verrata hyvään terapiaan. Mieliala kohenee, itsetuntemus kasvaa, kukkarolla on vartia tai sitten ei, ei tule ostettua sitä, jonka ystävältä saa lahjoituksena ja lopuksi kaloririkkaat kahvit ilman "en minä tätä voi syödä, kun se lihottaa"lausetta. Voi vain nauttia!!! Meidän laihdutus alkaa huomenna, jos ei sitten ylihuomenna ensi vuoden puolella.
Paikkakuntani parhaaseen lankakauppaan oli tullut syksyn Novitan uutuuslangat. Kauppakassin täytöksi lähti neljä kerää ruskeaa Foxia ja lisäksi 7 veljestä. Niistä tulee meille molemmille uudet kassit, Novita syksyn 06 ohjeen mukaan.
148537.jpg

Kympin puikkoja ei löytynyt meidän kaupungista, joten vierailu naapurikaupungin lankakaupoissa oli seuraavan päivän ohjelmassa. Nyt mukanani oli lapsuuden ystäväni, jonka kanssa maailman avartaminen alkoi jo 2 vuotiaana, meidän talomme katolla. Sen jälkeen en ole jostain syystä katolle kiivennytkään.
Onneksi tähän naapurikaupunkiin on matkaa yli sata kilometriä. Lanka ym. houkutukset ovat monin verroin suuremmat, kuin täällä pienellä "kotikylälllä" (kaupunki tämäkin on, vaan kun aina on tottunut käymään kylällä kaupoissa..... niin tämän ikäinen ei osaa enää sitä kaupungiksi muuttaa).

Tiedustelin jo etukäteen ostospaikkoja Ihan Itsestä, ettei joutavaan kävelyyn tärvääntyisi liikaa aikaa ja kaloreita. Tarvitsemani puikoit, puuhelmet ja uudet lankakerät tulivat ostettua. "Missähän niitäkin tarvitaan kun joka nurkka on täynnä entisiä keriä", toteaisi armas mieheni. Miehille ei muuten kannata kaikkia ostoksiaan kertoa, eihän ne kuitenkaan näistä mitään ymmärrä. En minäkään kysele, tarvittaako välttämättä kolmas moottorisaha (tämä kuulema sähköllä käyvä) tai viideskymmene avainsarja (edellisistä se ja se avain on hävinnyt), muista tärkeistä työkaluista ja materiaaleista puhumattakaan.
148543.jpg
Mukaan lähti myös pienoinen pussi huovutusvillaa. Sen käytöstä ei ole vielä suunnitelmia, jos ei mies sitten pihistä niitä varvasväleihinsä. Anteeksi tämä arkinen huomautus, mutta villalla on monta käyttöä.

Olin kuullut kuiskeita, että Prismassa olisi alelankoja tarjolla. Yksi korillinen sieltä löytyikin ja mukaan lähtivät 8 kerää Woolia, puoleksi turkoosia ja aprikoosin väristä. Harmittamaan jäi ne useat kerät Malibuta ja Tennesseetä ym. orvon näköiset kerät, jotka ehkä yhä odottavat noutajaansa. Niitä olisin varmaan tulevaisuudessa tarvinnut ja nyt ne olisin saanut puoleen hintaan.
148545.jpg